Cześć!
Mam na imię Marta.
ŚVIEŻA którą stworzyłam to pracownia cukiernicza gdzie DOBRE ciacho może zjeść absolutnie każdy!
Wychodząc naprzeciw zapotrzebowaniom wśród dzieci i dorosłych, którzy coraz częściej zmagają się z alergiami i nietolerancjami pokarmowymi, tworzę dla Was słodkości skierowane pod konkretne wykluczenia pokarmowe.
Znajdziecie u mnie słodycze nie zawierające mleka zwierzęcego ani jego pochodnych. W 100% wykonane z produktów pochodzenia roślinnego.
Słodycze wykonane są z produktów naturalnie nie zawierających glutenu, certyfikowanych bezglutenowych a także z produktów mogących zawierać śladowe ilości glutenu.
W chwili obecnej zamówienia na ciasta przyjmujmy przynajmniej z 5 dniowym wyprzedzeniem. Na tort potrzebujmy trochę więcej czasu - przynajmniej tydzień z podstawową dekoracją.
Na specjalne życzenie, słodkości dowozimy do klienta.
Nasze ciasta możecie zjeść w Vega Warszawa i Roślina Cafe na Bielanach.
Już niebawem będziecie mogli kupić monoporce i ciacho z naszej słodkiej witrynki.