Cześć! 

Mam na imię Marta.

ŚVIEŻA którą stworzyłam to pracownia cukiernicza gdzie DOBRE ciacho może zjeść absolutnie każdy!

Wychodząc naprzeciw zapotrzebowaniom wśród dzieci i dorosłych, którzy coraz częściej zmagają się z alergiami i nietolerancjami pokarmowymi, tworzę dla Was słodkości skierowane pod konkretne wykluczenia pokarmowe. 

Znajdziecie u mnie słodycze nie zawierające mleka zwierzęcego ani jego pochodnych. W 100% wykonane z produktów pochodzenia roślinnego.

Słodycze wykonane są z produktów naturalnie nie zawierających glutenu, certyfikowanych bezglutenowych a także z produktów mogących zawierać śladowe ilości glutenu.

W chwili obecnej zamówienia na ciasta przyjmujmy przynajmniej z 5 dniowym wyprzedzeniem. Na tort potrzebujmy trochę więcej czasu - przynajmniej tydzień z podstawową dekoracją. 

Na specjalne życzenie, słodkości dowozimy do klienta. 

Nasze ciasta możecie zjeść w Vega Warszawa i Roślina Cafe na Bielanach.

Już niebawem będziecie mogli kupić monoporce i ciacho z naszej słodkiej witrynki.