BEZGLUTENOWE WEGAŃSKIE CIASTA*
BEZGLUTENOWE WEGAŃSKIE CIASTA*
W naszej ofercie znajdziecie ciasta bezglutenowe, bez nabiału oraz opcjonalnie z zastępnikiem cukru.
Oferta skierowana jest nie tylko dla klientów indywidualnych ale również dla restauracji i kawiarni.
Jeśli chcecie spróbować naszych ciast, zapraszamy w Warszawie do Roślina Café na Bielanach i do Vega Warszawa.
Napisz do Nas i zapytaj o ofertę B2B!
Mus czekoladowy, na czekoladowym bezglutenowym biszkopcie, przełożony wiśniam
(12 porcji)
Lekki cytrynowy 'serniczek' na kruchym cieście bezglutenowym, pod intensywnie cytrynową polewą lemon crud
(12 porcji)
Wilgotny, puszysty, klasyczny „sernik” na bazie naturalnego tofu, na kruchym migdałowym spodzie, z polewą mango lub malinami (12 porcji)
Mus czekoladowy, na czekoladowym bezglutenowym biszkopcie, przełożony dużą ilością malin
(12 porcji)
Serniczek jogurtowy mango, na kruchym spodzie z marakują
(12 porcji)
Lekka pianka z owoców leśnych i śmietany, na kruchym ciasteczkowym spodzie, z owocami leśnymi
( 12 porcji)
Waniliowy „sernik” z ziarenkami wanilii bourbon, na bazie naturalnego tofu, na kruchym migdałowym spodzie, z polewą czekoladową
(12 porcji)
"Serniczek" w stylu baskijskim z serka z orzechów nerkowca i pasty 100% pistacjowej oraz kremem pistacjowym, na ciasteczkowym spodzie, wykończny śmietanką wegańską i pistacjami
( 12 porcji)
"Serniczek" w stylu baskijskim z serka z orzechów nerkowca, na ciasteczkowym spodzie z wiśniami
( 12 porcji)
*Wszystkie powyższe słodycze są w 100% wegańskie (wykonane wyłącznie na bazie produktów pochodzenia roślinnego). Słodycze te powstały z produktów naturalnie nie zawierających glutenu, certyfikowanych bezglutenowych, ale także z produktów gdzie na opakowaiu widnieje deklaracja producenta, że mogą zawierać śladowe ilości glutenu.